Новини

 

Футболу зима не перешкода

21.12.2009
З 1 по 17 грудня 2009 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбувся VI Меморіал з міні-футболу пам’яті генерал-лейтенанта Сергія Жукова серед науково-педагогічних працівників.
Участь у змаганнях, що проходили в спортивному комплексі КНУ, брали команди факультетів та управління Військового інституту. Головним арбітром був начальник кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки та спорту ВГФ – начальник фізичної підготовки і спорту Військового інституту полковник Вадим Панченко.
Ігри, як і зазвичай, пройшли у чесній, цікавій та безкомпромісній боротьбі за коловою системою. Несподіванкою турніру стала перемога команди військово-технічного факультету на чолі з капітаном начальником факультету підполковником Віктором Добровольським. Вона показала якісний командний футбол, злагоджені дії та високий бійцівський дух.
Друге місце посіла команда управління Військового інституту, а третє –команда факультету іноземних мов та військового перекладу.
Найбільш яскраву гру продемонстрували підполковник Ігор Луценко (ВГФ), капітан Михайло Охрамович (Управління ВІКНУ), капітан Богдан Дзісь (ФІМВП), підполковник Андрій Сірий (ВФЕФ) та майор Роман Писаренко (ВТФ), який забив 8 м’ячів і став кращим бомбардиром Меморіалу.
Кращим гравцем визнано майора Миколу Великожона (ВГФ).
Урочисте нагородження переможців турніру відбудеться на зимовому підведенні підсумків діяльності ВІКНУ.

начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін.



Прес-Центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024