Новини

 

Інноваційний розвиток держави залежить від економічних кадрів

11.02.2004
Останнім часом потребами нашого суспільства постала необхідність становлення і розвиток економічної освіти в Україні. У зв’язку з переходом до ринкових відносин, особливо важливим є підготовка молодого покоління до життя і роботи в непростих ринкових умовах господарювання.

Економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка вже майже 60 років готує справжніх економістів і менеджерів вищої кваліфікації в Україні. Постійно розвивається науково-педагогічний потенціал, що забезпечують академіки НАН України та галузевих академій наук, професори, доценти та кандидати наук, які працюють на цьому факультеті. Збагачується спектр спеціальностей, створюються нові кафедри, піднімається на новий сучасний рівень фахова підготовка факультету.

З другого по п’яте лютого 2004 року на економічному факультеті Київського національного університету проходив Всеукраїнський економічний симпозіум “Українська економічна освіта в контексті світового досвіду”, поділитися з думкою про перспективи зросту української економіки приїхало більше, ніж сто делегатів з різних областей України, це були: одинадцятикласники навчальних закладів економічного профілю з кожної області України, переможці і призери обласних та міських олімпіад з економіки та учителі-методисти.

Основними темами обговорення були тенденції формування національного ринку праці, проблеми інноваційного розвитку регіонів та перспективи вступу України до Всесвітньої торгівельної організації. У роботі симпозіуму брали участь провідні науковці економічного факультету, державні діячі, провідні вчені економісти.

Наталія Годун,

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024