Новини

 

Українська митниця: вчора, сьогодні, завтра

10.02.2004

2 лютого 2004 року на Вченій Раді університету з промовою та найкращими побажаннями виступив Леонід Деркач, передавши кілька десятків примірників своєї книги “Українська митниця: вчора, сьогодні, завтра”. Він наголосив, що протягом двох років до нього звертаються не тільки митники, а й науковці, юристи, фахівці з питань зовнішньоекономічних зв’язків, викладачі навчальних закладів з проханням отримати цю книгу для користування нею в роботі та навчанні. Нарешті з’явилася така нагода подарувати ці примірники і нашому університету.





Леонід Деркач – народний депутат України – знає багато секретів специфіки роботи митної служби, якими ділиться з читачами у цій книзі. Книга є другим, доповненим виданням документального нарису під такою ж назвою.





Гранично складні та відповідальні завдання по забезпеченню економічних інтересів України постали перед митниками після проголошення незалежності нашої Держави. Вони вимагали принципово нових підходів, суттєвого внеску кожної митниці, кожного співробітника у справу державотворення, правопорядку, зміцненню економічного потенціалу України.

Виконання масштабних завдань, що стоять перед Українською митницею, в повній мірі залежить від інтелектуального, професійного і культурного рівня працівників митної служби. У центрі уваги Держмитслужби – повсякденна робота з особовим складом, забезпечення виконання митниками своїх службових обов’язків, якісна підготовка і перепідготовка кадрів. Митники добре розуміють свою відповідальність перед Державою. Співробітники галузі роблять усе, аби служба й надалі активно сприяла здійсненню економічної політики України, захисту її національних інтересів.

ПРЕС-ЦЕНТР
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024