Новини

 

Ярмарок вакансій «Новий Імпульс» - продовження гарних традицій

23.10.2009
21 жовтня 2009 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся черговий ярмарок вакансій «Новий Імпульс». Організатором заходу, як і зазвичай, виступив Центр працевлаштування студентів при первинній профспілковій організації університету.

Ярмарок проводиться вже вдруге за нинішній рік і цього разу на якісно новому рівні. Представників компаній та відвідувачів приймали традиційно на радіофізичному факультеті. Але учасників, так само як і відвідувачів, вже було більше.

Роботодавці були представлені такими компаніями: Procter&Gamble Ukraine, Sun InBev, Ernst&Young, Materialise, СМК, Сейф Інлайф, Сільпо. Наразі, з відкритими вакансіями та пропозиціями цих компаній можна ознайомитися на порталі Центру працевлаштування: www.stud-centr.univ.kiev.ua

Свої програми навчання та стажувань, а також послуги з освіти за кордоном, презентували компанії Simplex та Exel Education, молодіжна організація AIESEC та Київська міська державна адміністрація.
На ярмарку були і представники газети «Работа и учеба» та Інтернет-порталу HeadHunter, діяльність яких значно полегшує процес працевлаштування сьогодні.

Вже традиційно на Ярмарку вакансій студентам та всім охочим були запропоновані освітні лекції з питань працевлаштування, ринку праці та інших актуальних тем. Цього разу своїм досвідом ділилися Ніна Лазарева –головний редактор журналу «Менеджер з персоналу» з лекцією «Прихований ринок праці» та Олексій Борисенко з розповіддю про «Проекти в стилі Start-up».

Аби не порушувати традицій Центром працевлаштування вже заплановано проведення наступного ярмарку вакансій в квітні 2010 року. А найближчим часом студенти та випускники Університету матимуть змогу відвідати курс освітніх лекцій на тему започаткування власної справи, до яких будуть залучені відомі люди, фахівці та експерти з цих питань.

Центр працевлаштування на чолі з Кирилом Бохановим висловлюють щиру подяку адміністрації університету та радіофізичного факультету, ППО , керівництву Київського метрополітену за надані необхідні ресурси та можливості для організації заходу.


Прес-Центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024