Новини

 

Механіко-математичний факультет запрошує на виставку

03.11.2009
З 5 по 15 листопада у приміщенні Київського музею російського мистецтва проводитиметься виставка “IMAGINARY. Художня математика”. Виставка організована Головним управління культури і мистецтв Київської міської державної адміністрації, Київським музеєм російського мистецтва, Науково-дослідним інститутом математики міста Обервольфах (Німеччина), Інститутом математики НАН України, механіко-математичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Посольством Німеччини в Україні за підтримки компанії “SAMSUNG”. Захід проводиться в рамках ініціативи “Дні німецької науки в Україні 2009”.
На виставці буде представлено 12 математичних картин, які демонструють синтез науки і мистецтва, а також відео та інтерактивні програми, що нададуть можливість поринути у захоплюючий світ математики.
Екскурсії проводитимуть викладачі та студенти механіко-математичного факультету. Відвідувачам у наочній формі буде пояснено математичні основи, на яких базуються представлені на виставці художні образи.
Режим роботи виставки: середа, субота, неділя – з 10:00 до 18:00, вівторок, п'ятниця – з 11:00 до 19:00, понеділок, четвер – вихідні.
З 2 до 11 листопада музей працює без вихідних.
Куратор виставки — Тетяна Анатоліївна Кочубінська, тел. 234 62 18.



Прес-Центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024