Новини

 

Спортивне свято вдалося!

18.09.2009
За багаторічною чудовою традицією у вересні на початку навчального року кафедрою фізичного виховання та спорту проводиться спортивне свято серед студентів перших курсів. Цьогорічне було присвячене ювілею нашого університету - 175-річчю від дня його заснування!
Особливу атмосферу створила присутність на святі керівництва університету: ректора академіка Л.В. Губерського, голови профспілок В.Ф.Цвиха, проректора з навчально-виховної роботи В.П.Шевченка, деканів та представників багатьох факультетів.
Особливо приємним було нагородження переможців Спартакіади університету за 2008-09 навчальний рік.
За почесне право отримати з рук ректора Л.В .Губерського та дво-разової Олімпійської чемпіонки завідувача кафедри фізичного виховання та спору Т.І. Кочергіної Кубків Спартакіади протягом навчального року змагалися всі факультети університету з 21-го виду спорту.

Тож вітаємо факультети з почесною ювілейною перемогою у Спартакіаді 2008- 09 н.р. !
І група
І м. – юридичний ф-т куратор Федоренко А.М.
ІІ м.- економічний ф-т куратор ГопанчукО.А.
ІІІ м. –мех-математичний ф-т куратор Просвірніна С.С.
ІІ група
І м. – географічний ф-т куратор Глушенко І.В.
ІІ м.- геологічний ф-т куратор Букреєв В.В.
ІІІ м. –І-т міжнародних відносин куратор Коробко Л.К.
ІІІ група
І м. –відділення іноземної філології І-ту філології (куратор Вирлєєва М.А.)
ІІ м.- історичний ф-т (куратор Мороз В.М).
ІІІ м. – ф-т соціології (куратор Ковальчук С.К.)
До почесної когорти переможців також приєдналися студентки старших курсів члени збірної команди університету з танцювальної аеробіки, які протягом навчального року одержали перемоги у міжнародних чемпіонатах з аеробіки «Оксамитовий сезон» (м.Одеса), «Волинський пролісок» (м.Луцьк) та відкритому чемпіонаті м.Києва , а також викладачі кафедри фізичного виховання та спорту, які не лише виховують студентську молодь, а й самі беруть участь у спортивних змаганнях найвищого рівня.
Почесні Подяки від керівництва університету одержали:
-володарка Кубку СНД з плавання серед ветеранів 2009 р. викладач кафедри Глушенко І.В., срібний призер міжнародного Чемпіонату з ковзанярського спорту серед ветеранів старший викладач Вирлєєва М.А., переможці І чемпіонату України з гандболу серед ветеранів викладачі кафедри Ковальчук С.К., Духнова Л.М., Богданова Н.М. та засновник чемпіонату головний тренер команди дворазова Олімпійська чемпіонка Кочергіна Т.І.


Спортивне свято в цьому році, як ніколи, зібрало цілий букет талановитих першокурсників, справжніх професіоналів, які з щирістю та відкритістю дарували свої захоплюючі виступи глядачам.
Це студентки І курсу механіко-математичного факультету майстер спорту зі спортивної аеробіки Голуб Богдана та майстер спорту з художньої гімнастики Григорова Настя, студентка ІІІ курсу біологічного факультету володарка Кубку Світу 2008 року з карате-шатакан Логвиненко Марія, а також першокурсниця факультету соціології, лауреат Всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсів Бизуля Ольга . Переможцям ювілейного спортивного свята нагороди вручив Голова профспілкової організації університету В.Ф, Цвих. I місце виборола команда першокурсників механіко-математичного факультету, ІІ місце посіла команда хімічного факультету, ІІІ місце - першокурсники факультету соціології.
Тож зі святом Вас, першокурсники! Зі святом, з ювілеєм, наш рідний знаний і шанований у всьому світі університет імені Тараса Шевченка!

Кафедра фізичного виховання та спорту


Прес-Центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024