Новини

 

Міжнародний симпозіум у хіміків

08.05.2009
12-17 травня 2009 року на хімічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться 5-й Міжнародний симпозіум “ Супрамолекулярні системи в хімії та біології “. Симпозіум є одним із запланованих заходів Міжнародної програми «Супрамолекулярні системи в хімії та біології» (SupraChem), до якої входять велика кількість наукових колективів з Франції, Німеччини, Росії та України.
До складу оргкомітету симпозіуму входять Ж.-М. Лен (Нобелівський лауреат,голова оргкомітету) з Франції, Г.-Й. Шнайдер з Німечини, О.І.Коновалов та А.Ю.Цивадзе з Росії, Г.В. Єльська, С.В. Комісаренко, В.П. Кухар, В.Д. Походенко з України,та багато інших відомих вчених.
Програма симпозіуму охоплює найактуальніші проблеми супрамолекулярної хімії та біології, нанотехнології та матеріалознавства. Велика увага буде приділена залученню молодих вчених та студентів до участі в роботі Симпозіуму.
Під час конференції 16 травня о 16-й годині в Головному корпусі відбудеться урочисте засідання Вченої ради КНУ імені Тараса Шевченка,присвячене врученню Нобелівському лауреату Ж.-М. Лену звання почесного доктора Університету.
Після засідання запланована лекція Ж.-М. Лена з актуальних проблем супрамолекулярної хімії та біології.
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024