Новини

 

Святкуємо День Перемоги

08.05.2009
8 травня 2009 року в університеті відбули урочисті мітінги з нагоди Дня Перемоги.

В південному кампусі біля памятника студентам і викладачам, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни, зібралися студенти, викладачі і співробітники фізичного, радіофізичного, механіко-математичного, економічного, географічного, геологічного та факультету кібернетики, курсанти і викладачі Військового інмтитуту. Під звуки військового оркестру студенти і курсанти урочисто поклали квіти до памятника, а рота почесної варти з бойовим прапором Інституту пройшла урочистим маршем.






Біля Головного навчального корпусу зібралися ветерани, студенти і співробітники гуманітарних факультетів. Урочистий мітінг відкрив начальник Військового інституту, голова спілки воїнів-афганців Голосіївського району генерал-майор В.В.Балабін, перед зібравшимися виступили учасники бойових дій професор механіко-математичного факультету О.О.Горошко та доцент біологічного факультету В.Д.Зуй, ветеранів привітав голова студенського парламенту університету Максим Макарчук.








Учасники мітінгу поклали квіти до Памятного знаку студентам і викладачам, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни.

Ректорат і профком університету на честь Дня Перемоги влаштували для ветеранів святковий обід.

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024