Новини

 

День правничої кар'єри.

13.04.2009
Асоціація Студентів Правників Юридичного факультету Київського національного університету має честь презентувати 12–ий щорічний День правничої кар’єри, що відбудеться 16 квітня 2009 року (початок об 11 годині) в Актовому залі Головного корпусу університету.
ДПК - це безпосередня зустріч молодих юристів та роботодавців з метою встановлення контактів між ними.
Вперше День правничої кар'єри був проведений Асоціацією студентів-правників у 1997 році, і на сьогоднішній день цей захід став своєрідною традицією.
В той же час, для студентів та молодих спеціалістів ДПК - це дивовижний шанс отримати інформацію про провідні компанії, дізнатися про специфіку роботи в цих компаніях. Студенти матимуть можливість поспілкуватись з роботодавцями, з'ясувати вимоги до молодих спеціалістів на сучасному ринку праці, зрозуміти, які знання та якості знадобляться їм в подальшій роботі, та, можливо, знайти роботу.
Цього року, незважаючи на умови економічної кризи в країні, участь у Дні правничої кар'єри беруть участь такі провідні юридичні компанії, як "Салком", "Саєнко Харенко", "Грамацький та Партнери", "Ілляшев та Партнери", "Лавринович та Партнери". Незважаючи на ситуацію, що склалася на юридичному ринку, ці фірми продовжують дбати про майбутнє, не полишають курсу на розвиток і намагаються дотримуватися прогресивної кадрової політики.

АСОЦІАЦІЯ СТУДЕНТІВ-ПРАВНИКІВ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

Україна, м. Київ 01033, вул. Володимирська 60, к. 155А
Контактні телефони:
8 (093) 771 57 80 Президент Асоціації Тристан Анна
9 (093) 774 04 67 Віце-Президент Асоціації Воєводін Богдан

Електронна адреса:
asp_knu@ukr.net



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024