Новини

 

День відкритих дверей на біологічному факультеті

31.03.2009

За традицією останніх років день відкритих дверей у 2009 році на біологічному факультеті було проведено наприкінці березня. На кафедрах факультету заздалегідь були призначені відповідальні за роботу з абітурієнтами викладачі.
З 12-ї по 14-у години з абітурієнтів були сформовані групи, яких відповідальні співробітники провели по всіх кафедрах факультету: біохімії; біофізики; ботаніки; вірусології; загальної та молекулярної генетики; зоології; мікробіології та загальної імунології; фізіології та екології рослин; фізіології людини і тварин; цитології, гістології та біології розвитку. На кафедрах були приготовлені презентації, які ознайомили майбутніх абітурієнтів з історією кафедр, відомими вченими, які на них працювали, науковими школами, основними напрямками наукових досліджень. Абітурієнтів та їхніх батьків в основному цікавили наукові підрозділи, які існують при кафедрах та факультеті, місця роботи випускників, загальні та спеціальні курси, які читають студентам.




З 14-ї години була проведена зустріч керівництва факультету з майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками. Їх ознайомлено з умовами прийому у 2009 році до вищих навчальних закладів загалом та до Київського національного університету імені Тараса Шевченка зокрема. Відвідувачів дня відкритих дверей на біологічному факультеті цікавили питання умов проведення олімпіади з біології, умови навчання, стан забезпеченості студентів з інших населених пунктів місцями у гуртожитках та умови їхнього проживання у них. Майбутніх абітурієнтів також цікавила література, корисна для підготовки до зовнішнього незалежного тестування. Загалом, біологічний факультет відвідало близько 60 майбутніх абітурієнтів.





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024