Новини

 

Вручення іменних стипендій Токіо Боекі

21.01.2009
Провідна японська компанія Токіо Боекі – відомий постачальник науково-аналітичного та промислового обладнання, що має 60-ти річну історію і працює у 18 країнах світу. Розуміючи, що стратегічний розвиток країни залежить від рівня уваги безпосередньо до освіти та науки, компанія започаткувала проект: Іменна стипендія Токіо Боекі для талановитих студентів та молодих вчених природничих факультетів на знак подяки за багаторічну співпрацю з освітньою та науковою спільнотою і з нагоди 50-ти річчя роботи компанії на теренах колишнього СРСР та в СНД.
Сьогодні у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка управляючий директор Представництва Токіо Боекі в Україні Олексій Шпак вручив сертифікати на присудження іменних стипендій найкращим студентам та молодим науковцям геологічного факультету: науковцю Олексію Бункевичу, аспіранту Аллі Омельченко, студентам 4-го курсу Надії Павловій та Леоніду Ткачову.
Стипендіати висловили вдячність за можливість використання на безоплатній основі новітніх японських демонстраційних приладів, завдяки яким вони досягли таких результатів.
Вітаємо та зичимо нових відкриттів і досягнень!



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024