Новини

 

Урочисте закриття ІІІ-ого творчого сезону проекту «Музичні вечори в Андріївській церкві»

22.12.2003
28 грудня 2003 року
м. Київ, Національний заповідник «Софія Київська» (Музей «Андріївська церква»)

Усеукраїнський Благодійний Фонд «Українське філармонічне Товариство» 28 грудня 2003 року в 19.30 закриває ІІІ-й музичний сезон урочистим концертом в Андріївській церкві. З повною впевненістю можна сказати, що цей творчий період був насиченим і цікавим, тому що додався ще один день у графіку концертів, посередині міжсезоння, при переповненому залі, був проведений музичний фестиваль «Золоті сторінки вокального мистецтва», що порадувало гостей столиці і самих киян.

Концертні програми фестивалю були ретельно вибудовані і протягом шести вечорів перед публікою виступали молоді талановиті українські співаки, що, можливо завтра, стануть зірками оперної сцени. У фестивалі брали участь: Оксана Ярова (сопрано), Олена Гребенюк (сопрано), Ігор Ищак (контртенор), Сергій Ковнер (бас), Геннадій Кабка (тенор), а на урочистому закритті - виступав із сольним концертом Тарас Штонда – знаменитий бас, що з гордістю носить звання не тільки лауреата численних міжнародних конкурсів і заслуженого артиста України, але і соліста двох оперних театрів – Національної опери України і Великого театру Росії.

У проекті «Музичні вечори в Андріївській церкві» бере участь усе більше молодих талановитих виконавців, серед яких чимало лауреатів міжнародних конкурсів: Олег Сичев (бас), Олександра Пашкова (сопрано), Наталя Кравченко (фортепіано), Кирило Шарапов (скрипка), Тетяна Хараузова (сопрано), Наталя Пелих (сопрано). Приємно, що свою «путівку» у музичне життя вони одержують завдяки підтримці з боку проекту «Музичні вечори». Потрапити на сцени інших концертних залів не так те просто. Тут діяльність «Українського благодійного товариства» просто неоціненна.

В урочистому закритті сезону візьмуть участь лауреати міжнародних конкурсів: Олена Гребенюк (сопрано), Ігор Ищак (контртенор) і Любов Орлова (фортепіано).

За додатковою інформацією звертатися:
Олена Антонович, УФО, 228-04-82, e-mail info@renesans.org
http://www.renesans.org


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024