Новини

 

Вітаємо наших гостей - київських політехніків!

13.01.2009
13 січня 2009 року відбулася знаменна подія в освітянському русі – зустрілися вищі керівники Національного технічного університету України «КПІ» та Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Ректор НТУУ «КПІ» академік Михайло Згуровський зі своїми заступниками-проректорами та головами профспілкових організацій прийшли в гості до Шевченкового університету для того, щоб обговорити питання тісного співробітництва в освітній, науковій, виховній та громадській сфері двох провідних навчальних закладів України. Обидва університети прийшли до висновку, що без такого широкого співробітництва «виживання» університетів в умовах світової економічної кризи – неможливо. Сторони домовились до кінця січня підписати розгорнуту угоду про всебічне співробітництво.

Гості-політехніки розповіли про цікаві форми інтенсифікації навчальної та наукової роботи, зокрема, про підхід до вивчення іноземних мов, організацію конкурсів викладачів, функціонування Інституту моніторингу залишкових знань, тощо.

Ректор Шевченкового університету академік Леонід Губерський не лише поділився проблемами, які розв’язує колектив університету, а й познайомив гостей з практичними здобутками в сфері будівництва та ремонту, створення сучасної матеріальної бази навчання, зокрема, інформаційних технологій.

В зустрічі взяли участь проректори, декани природничих факультетів, керівники студентського самоврядування, начальник Інформаційно-обчислювального центру університету.
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024