Новини

 

День філолога

28.03.2008
День філолога дружна родина Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка відсвяткувала грандіозним концертом в актовій залі Головного університетського корпусу 27 березня 2008 року.

Розпочалося свято фільмом про Інститут філології в якому студенти намагались розповісти про історію інституту, навчальний процес та прості будні студента-філолога. fax less cash advance Информация тут: binary options trade offers best payout - все подробности здесь. bad credit personal loans

Після перегляду фільму зі словами привітань до всіх присутніх звернувся директор Інституту філології Григорій Фокович Семенюк. Окрім побажань міцного здоров’я, щастя, любові, чистих помислів, Григорій Фокович подякував викладачам, за клопітку щоденну працю, ветеранам-викладачам, за те, що протягом багатьох років засівали освітянську ниву й нині залишаються добрими порадниками для молодшого покоління викладачів, випускникам, які не забувають рідну Альма-матер.

Не обійшлося під час святкування без нагород. Для своїх викладачів студенти видумала безліч номінацій: «Майстер слова», «Пані принциповість», «Пані співчуття» тощо.

Як тільки всі дипломи були роздані, розпочався справжній зорепад студентських талантів. Студенти співали різними мовами, танцювали, грали на різних музичних інструментах…. Отже, концертна програма до Дня філолога довела, що студент-філолог – і швець, і жнець, і на дуді грець.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024