Новини

 

«Проблеми емпіричних досліджень у психології» (до 150-річчя з дня народження Альфреда Біне)

10.12.2007
Міжнародна науково-практична конференція під такою назвою відбулася на факультеті психології 6-7 грудня 2007 року.

Пленарне засідання відкрила декан факультету психології Ірина Маноха. Вона привітала всіх учасників та підкреслила, що це перша з моменту відкриття факультету психологічна конференція. «Надалі, кожна конференція, що проводитиметься на факультеті, буде присвячена видатним науковцям, які зробили внесок у становленні психології, як науки» - зазначила Ірина Петрівна.

Після пленарного засідання конференція продовжилась за 5 секціями: проблема методу в психології: теоретичний та історичний аспекти, емпіричний фундамент психодіагностики: проблема ефективності тестів, соціально-психологічний експеримент: антиномії емпіричності та етичності, перспективи тренінгового методу в психології та соціальній роботі, проблема ефективності розвиваючого впливу: можливості та обмеження педагогічних технологій. Крім цього відбувся круглий стіл під назвою «Психологічні лабіринту Логосу: суперечливість динаміки предмету і методу в сучасній психології» та творчо-прикладна майстерня - «Новітні методи психологічного дослідження».

Загалом в конференції взяло участь близько 80 науковців, аспірантів та студентів з різних вищих навчальних закладів України.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024