Новини

 

Новий студентський інформаційний ресурс!

29.10.2007
26 жовтня вийшов перший номер студентської інформаційної газети «Зараз!». Розпочав роботу студентський інформаційний Інтернет портал zaraz.univ.kiev.ua

Газета «Зараз!» та інформаційний Інтернет портал «Зараз!» має свою чітко визначену аудиторію – студентство Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Саме це і формує наповнення газети – адже публікуються лише матеріали, що корисні студентові університету або розповідають про суспільне життя університету. Газета є інформаційно спрямованою та не має розважального характеру.

Поява газети, що розповідає про життя усіх кутків університету, об’єднає студентство вузу, що територіально розташований в трьох різних місцях Києва, допоможе швидко обмінюватись інформацією, що може бути корисною студентству.

Редакція ставить за мету створення професійної студентської журналістики, коли студентська газета створюється не заради розваги.

У першому номері ви можете прочитати:
- Що може zaraz.univ.kiev.ua?;
- Рейтинг університетів;
- Студентство та Франкфурт на Майні;
- Halloween party;
- Один день з життя студента;

За концепцією друкована газета «Зараз!» є тижневиком невеликого формату, зміст якого сильно прив’язаний до часу: в номері описуються лише події тижня, що передує дню виходу та даються анонси на наступний тиждень вперед. Саме свіжість та актуальність інформації забезпечує користь, що несе газета двадцятитисячному суспільству студентства університету. Формат двох-аркушевого видання не може повною мірою забезпечити студентство інформацією. Оскільки, переважна більшість аудиторії студентів забезпечена вільним доступом до мережі Інтернет, створено інформаційний Інтернет портал «Зараз!», який є безкоштовним ресурсом для студентів у Вузі та студмістечку.

За цим лінком можна завантажити pdf-версію першого номера «Зараз!» (1,2 мб).

Координати:

Ярослав Дебелий,
debelyi@zaraz-media.org.ua
+38 (063) 436-19-23

Андрій Крикуненко
info@zaraz-media.org.ua
+38 (063) 116-98-20


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024