Новини

 

Відбулась презентація книги “Стратегічні виклики ХХІ століття суспільству та економіці України”

15.10.2007
Презентація однойменного тритомника “Стратегічні виклики ХХІ століття суспільству та економіці України”, виданого під егідою “Українського форуму”, відбулась в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка 11 жовтня 2007 року.

У презентації та публічному обговоренні книги взяли участь провідні українські науковці. Серед них: ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, академік Віктор Скопенко, директор ДУ “Інститут економіки і прогнозування академік НАН України” академік Валерій Геєць, академік НАН України Володимир Семиноженко, декан економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор економічних наук, професор Віктор Базилевич.

Для України, як молодої незалежної держави з перехідною економікою і суспільством, що демократизується, системний аналіз економічних і гуманітарних ризиків сучасності є вкрай актуальним. Базуючись на деталізованому і комплексному аналізі ключових викликів, з якими стикається і стикатиметься національна економіка і громадянське суспільство України в XXI сторіччі, автори надають рекомендації щодо прогнозування і нейтралізації цих загроз, які можуть і мають лягти в основу доктринальних документів, стратегій і програм із забезпечення сталого розвитку України.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024