Новини

 

Подвійне свято у Військовому інституті

03.09.2007
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 1 вересня цього року відбулися заходи, присвячені прийняттю Військової присяги курсантами 5-го курсу та Дню знань.

Військову присягу на вірність українському народові прийняли курсанти 5-го курсу Ірина Музичук та Олександр Василькевич, а їх 62 молодших товариші – студенти 1-го курсу – отримали студентські квитки.

Крім керівників Військового інституту та університету, з привітанням з нагоди свята виступив виконуючий обов’язки Міністра оборони України Леонід Поляков. У своєму виступі він зазначив, що нова система освіти військовослужбовців, яка сьогодні впроваджується у життя, більш ефективна, комплексна, повністю відповідає потребам держави і Збройних Сил. З її прийняттям збільшився конкурс у військових навчальних закладах, відбір проводиться більш ретельно і виважено. Підсумки вступної кампанії 2007 року показали, що престижність професії військовослужбовця значно зросла. Щодо термінів переводу армії на професійний принцип комплектування, пан Поляков зазначив, що основна частина нормативно-правової бази в цьому питанні вже розроблена і прийнята.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024