Новини

 

Делегація Китайської Академії лідерства в Пудуні відвідала Київський університет

09.07.2007
Представники Китайської Академії лідерства в Пудуні (China Executive Lidership Academy Pudung) відвідали Київський національний університет імені Тараса Шевченка 5 липня 2007 року.

Делегація на чолі з виконавчим віце-президентом, професором Ксі Джереном (Mr. XI Jieren) зустрілась з проректором з науково-педагогічної роботи Олександром Задорожнім, начальником Управління міжнародних зв’язків Петром Бехом, деканом філософського факультету Анатолієм Конверським. Мета зустрічі – знайомство з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, встановлення дружніх зв’язків та наукової співпраці.

Проректор з науково-педагогічної роботи познайомив почесних гостей з деякими фактами з історії університету, розповів про навчальний процес та наукову роботу університету, підкреслив, що в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка професорський склад більший, ніж у будь-якому вищому навчальному закладі України.

Оскільки до складу делегації входили вчені, що спеціалізуються в області філософії, то делегація побувала також на філософському факультеті.

Наприкінці зустрічі представники Китайської Академії лідерства в Пудуні подякували за надану можливість відвідати один із провідних вищих навчальних закладів України, зазначивши, що вважають великою честю побувати в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка та сподіваються на розвиток співраці.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024