Новини

 

День кар’єри економічного факультету

19.04.2007
25 квітня 2007 року о 10.00 на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка буде проводитися День кар’єри.

День кар’єри є традиційним щорічним заходом, що організується за підтримки декана економічного факультету Радою студентів та аспірантів і компанією Career Guide, з метою сприяння працевлаштуванню молодих фахівців.

Сценарій проведення Дня кар’єри передбачає поєднання класичних ярмарків вакансій з презентаціями компаній-працедавців, серед яких цього року Coca Cola Beverages Ukraine, Deloitte, British American Tobacco, KPMG, ING Bank, Foyil Securities, Ernst&Young, Страхова група ТАС, Альфа-банк, Інтербанк та інші.

Такий підхід до організації заходу забезпечує досягнення одночасно декількох цілей:
1) набуття студентами практичних навичок підготовки до працевлаштування та спілкування з потенційними роботодавцями. (Готуючись до Дня кар’єри, студенти 4 курсу та магістратури, які планують узяти участь в роботі ярмарку вакансій, складають резюме українською та англійською мовами);
2) оцінка представниками провідних компаній-працедавців рівня підготовки студентів та її відповідності сучасним вимогам бізнесу. (Знаходить своє втілення при формуванні рейтингу навчального закладу);
3) ознайомлення студентів з бізнес-досягненнями компаній-учасників Дня кар’єри. (Під час презентацій представники компаній розповідають про особливості діяльності та розвитку і відповідають на питання студентів).

Наша адреса: 03022, м. Київ, вул. Васильківська, 90а.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024