Новини

 

Команда КВН “Планета” в фіналі

19.03.2007
Тим, хто не уявляє свого життя без університетського КВНу з радістю повідомляємо, що розпочалися півфінальні баталії VII загальноуніверситетського чемпіонату КВН. За щасливий квиток до фіналу 16 березня 2007 року змагалися команда філософського факультету “Друга зміна”, геологічного факультету “Геолог”, та географічного “Планета”.

Тема півфінальних ігор – “Військові чудеса”.

Запекла боротьба між командами, яка розпочалася з першого ж конкурсу надзвичайно порадувала вболівальників. Поки суперники намагалися пережартувати одні одних, вболівальники мотали собі на вус цікаві факти з життя українських зірок та іншу корисну інформацію. Зокрема, географи повідомили, про те, що Віталій Козловський на фізкультурі стрибав сам через себе. Філософи люб’язно роз’яснили, що кредитно-модульна система дозволяє отримувати заліки в кредит під 5% річних. За твердженням геологів, перекотиполе – це скелет мертвого колобка. Дотримуючись теми візитки “Ати-бати йшли солдати” гравці “Планети” розповіли солдатські байки: “Пока ты спишь враг не дремлет. Спи дольше – вымотай врага”.

Після таких байок географи плавно перейшли до сільських вістей: “Якщо ваш півень не прокукурікав вранці - то сусіди похлептали бульйон”, – повідомили вони. Краща половина команди, розгледівши в залі велику кількість представників сильної половини людства, скористалась нагодою спробувати влаштувати свою жіночу долю: “Не женіться за двома зайцями, а женіться на нас. Ми ж такі хороші”, – пролунало зі сцени. Журі також вирішило, що географи хороші. За результатами першого конкурсу “Планета” вирвалася на лідерську позицію, отримавши 5 балів на 0, 75 бала відставала від географів “Друга зміна” третіми йшли геологи з результатом – 3, 5 бала.

Під час візитки команди витратили багато енергії, тож сили підтримувати сміх у залі їх покинули. Судячи з реакції зали, розминка за п’ятибальною шкалою була на трієчку.

Перепочивши в другому конкурсі, квнщики зібрали своє вміння смішити, бажання перемогти і на відмінно впорались з домашнім завданням. Це на нашу думку, у журі, звичайно, міркування з цього приводу було трошки іншим. Тож, за їхніми оцінками відмінно отримали географи, 4,75 – філософи, 4, 25 – геологи.

Загальний результат гри: “Планета” – 13, 5 бала, “Друга зміна” – 11,75бала, “Геолог” – 10,25 бала. Вітаємо переможців!


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024