Новини

 

Відкрилася міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

24.10.2017

24 жовтня 2017 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відкрилася Дев’ята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті».

Форум організувала компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Київський національний університет імені Тараса Шевченка є незмінним учасником цієї виставки.

В урочистому відкритті заходу взяли участь Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, голова підкомітету з питань науки, інноваційної діяльності та інтелектуальної власності Іван Кириленко, заступник директора державної наукової установи Інститут модернізації змісту освіти МОН України Юрій Сафонов, директор компанії «Виставковий Світ» Світлана Рудько та виконавчий директор освітянських заходів Віталій Сокол.

У рамках виставки відбулося нагородження переможців престижного конкурсу для учасників «Лідер інновацій в освіті».

Так, Київський національний університет імені Тараса Шевченка було удостоєно почесного звання «Лідер вищої освіти України» у номінації «Якість освіти». Прийняв нагороду проректор з науково-педагогічної роботи (наукова робота) Володимир Бугров.

«Інноватика в сучасній освіті» – єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, де широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їхніми безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безспосередньо в навчальний процес.

Виставка триватиме до 26 жовтня, тож запрошуємо абітурієнтів, студентів та їхніх батьків до стенду КНУ, що розташувався відразу біля входу.

Кожному зацікавленому співробітники нададуть вичерпну інформацію про вступ, підготовчі курси, структуру Університету і таке інше.

Будемо раді бачити за адресою – вулиця Івана Мазепи, 13, метро «Арсенальна».

Години роботи виставки:

24-25 жовтня із 10:00 до 18:00;

26 жовтня із 10:00 до 16:00.

Вхід вільний.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024