Новини

 

Команда KNU WORK задає тренд

15.04.2024

У Навчально-науковому інституті філології КНУ імені Тараса Шевченка 10-11 квітня відбувся кар’єрний фестиваль Global Career Days.

 

Global Career Day організований спільно Відділом сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ й Інститутом філології.

Це вже вдруге за цю весну команда KNU WORK збирає наживо студентів, молодих фахівців і роботодавців, відкритих до співпраці з молодими талантами. Раніше, упродовж 4-7 березня, було успішно реалізовано загальноуніверситетський кар’єрний фестиваль KNU JOB EXPO в оновленому форматі. 

Фестиваль Global Career Day мав на меті показати здобувачам освіти, наскільки різноманітні кар’єрні можливості доступні зараз для тих, хто прагне професійно зростати в галузях філології, лінгвістики, клієнтської підтримки, комунікаціях, маркетингу та багатьох інших сферах.

Програма фестивалю передбачала спілкування наживо на майданчику ННІФ 10 квітня і online-воркшопи для всієї України 11 квітня.

Учасники Global Career Day мали можливість:

  • познайомитися з рекрутерами й дізнатися, де можна працювати за улюбленим фахом навіть без досвіду роботи;
  • долучитися до презентацій карєрних можливостей й одразу подати CV;
  • ділитися своїми власними історіями й отримували поради рекрутерів;
  • спілкуватися та знаходити однодумців.

Проєкт підтримали 14 роботодавців, серед яких – SoftServe, BAT, expla, Рубрика, Brainstack_, LOGITY, Futurra Group, ПУМБ, dentsu Ukraine, SupportYourApp, Transparency International Ukraine, КНП «Центр комунікацій», Академіка, 3Shape.

Дехто з роботодавців, зокрема представники приватних і комунальних підприємств, а також відомі громадські організації, підготували свої анонси стажувань спеціально до Global Career Day. 

«Вдячний колегам із Шевченкового університету, спільноті центрів кар’єри університетів України й приємно великій кількості студентських організацій-партнерів, які підтримали нас ідейно та інформаційно задля того, щоб кожен український студент чи випускник впевнено знав, ким і де бачить себе у професійному житті, – поділився враженнями керівник Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ Роман Куриленко. – Судячи з численних відгуків, ми впевнено досягли поставленої перед собою мети».

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024