Новини

 

Посол Індії в Україні прочитав лекцію у КНУ

29.09.2017

28  вересня 2017 року КНУ імені Тараса Шевченка відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті.

Відбулася зустріч пана Посла з ректором Університету Леонідом   Губерським. Під час спілкування мова йшла про активізацію співпраці між КНУ та індійськими ВНЗ.

Ректор розповів про  відновлення в університеті медичного напрямку підготовки та можливості вступу на навчання індійських студентів.

Манодж Кумар Бхарті зазначив, що КНУ імені Тараса Шевченка потужний, визнаний у світі навчальний заклад, що дає ґрунтовну освіту і він докладе всіх зусиль, аби студенти із Індії мали можливість здобувати тут освіту і не тільки з медичної спеціальності. Посол зазначив також, що в Індії молоді люди мають мало інформації про КНУ і часто звертаються за допомогою до різних агенцій, що не завжди коректно працюють з абітурієнтами.

У ході зустрічі ректор та пан Посол домовилися визначити і відпрацювати шляхи широкого і ефективного інформування індійських абітурієнтів про напрямки і умови навчання в КНУ імені Тараса Шевченка

Після зустрічі з ректором Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті взяв участь у VІІ науково-методичному семінарі з історії філософії "Індійська філософія - наука чи релігія", організованому кафедрою історії філософії філософського факультету Університету.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024