Новини

 

У КНУ розпочався VI Судовий форум

28.09.2017

28 вересня 2017 року у стінах Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся перший день VI Судового форуму «Судова система майбутнього: перспективи,

інновації і виклики».

Унікальний захід було організовано Асоціацією правників України. Програмним координатором заходу є Анна Огренчук, член Ради з питань судової реформи при Президентові України, голова Комітету АПУ з процесуального права, керуючий партнер LCF.

У відкритті взяли участь професор кримінального права, декан юридичного факультету Гельсінського університету (Фінляндія) Кіммо Нуотіо, професорка кафедри цивільно-правових дисциплін Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, керуючий партнер «Кібенко, Оніка і партнери» Олена Кібенко, Президент Асоціації правників України, керуючий партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Андрій Стельмащук та інші.

Після відкриття учасники судового форуму перейшли в режим «Public Talk». Серед питань, що були обговорені, можна виділити такі: юридична наука на передовій формування нової генерації правників; довіра та повага до юридичної професії; очікування суспільства від правника нової формації; стандарти юридичної професії: суддя, адвокат, прокурор; об’єктивні та суб’єктивні особистісні елементи правника; судовий форум є одним із наймасштабніших та найвпливовіших заходів року на юридичному ринку України.

Цьогорічна подія здивувала учасників новими форматами виступів і сучасними презентаціями від визнаних експертів із України та з-за кордону.

Традиційний захід уже став ареною зустрічі з колегами та друзями, осередком нових знайомств і спілкування з цікавими людьми, місцем отримання відповідей на нагальні запитання.

 Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024