Новини

 

Відбудеться круглий стіл та тренінг з розвитку комунікаційних навичок у студентів-журналістів

01.02.2007
Проведення круглого столу
та тренінгу з розвитку
комунікаційних навичок у студентів-журналістів

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас 19 лютого 2007 р. взяти участь у круглому столі, присвяченому питанням викладання комунікаційних навичок для студентів вищих навчальних закладів України, насамперед студентів-журналістів. Під час круглого столу буде презентовано нещодавно виданий посібник „Успішна комунікація в бізнесі та освіті” (автори Ганс Гутброт та Олександр Бєляков), випущений українською та англійською мовами за сприяння посольства США в Україні в межах програми підтримки випускників освітніх програм в США. Учасники круглого столу отримають посібник (див. зразок: http://www.orgide.com/handbook.html). Прохання заздалегідь повідомити про участь не пізніше 15 лютого. За попередніми заявками, Ви можете замовити та безкоштовно отримати ці посібники під час круглого столу для бібліотеки Вашого вузу.

Круглий стіл

Враховуючи вимоги Болонського процесу, до якого приєдналася Україна, пропонуємо розглянути ті проблеми, які виникають у процесі викладання за новими вимогами та проаналізувати перспективи на майбутнє, зокрема викладання паралельно українською та англійською мовами. На круглому столі будуть розглянуті питання розвитку комунікаційних навичок у різних типів студентських аудиторій (однорідні, змішані з іноземними студентами, змішані зі студентами різних спеціальностей, групи виключно іноземних студентів тощо).

Тренінг

Якщо Ви зацікавлені в поглибленому розвитку комунікаційних навичок або викладанні цієї тематики, пропонуємо Вам також взяти участь у одноденному тренінгу українською та англійською мовами, який проводять автори посібника 20 лютого. Враховуючи обмежену кількість учасників, відбір проводитиметься на конкурсних засадах. Участь безкоштовна. Прохання надіслати Ваше резюме та лист з переліком дисциплін, які Ви викладаєте та поясненням, чому Ви бажаєте взяти участь саме у цьому тренінгу, до 10 лютого. Також можлива участь лідерів студенських організацій, які допомогають працевлаштуванню студентів.
Запрошуємо взяти участь у тренінгу представників регіональних ВНЗ! Спеціальною пропозицією є декілька грантів за сприяння посольства США в Україні: відшкодовуватимуться витрати на квитки; готель (перебування 19 лютого).

Круглий стіл та презентація посібника проводитиметься 19 лютого 2007 р. о 15:30.
Тренінг з комунікаційних навичок для зареєстрованих учасників відбудеться 20 лютого 2007 р. Знання англійської мови. Додаткова інформація буде розсилатися персонально.

Місце проведення круглого столу та тренінгу: Центр для випускників американських програм, м. Київ, вул. Мельникова, 63, окремий вхід – ліве крило будинку.

Прохання звертатися за додатковою інформацією до Олександра Бєлякова, канд. філол.наук, доцента: ел.пошта: belyakov@journalist.com Тел. (044) 5559072 (14.02.-19.02.07). Поштова адреса: аб.скринька 72, Київ –55, 03055. Прохання використовувати переважно електронну форму.




ОРГКОМІТЕТ
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024