Новини

 

ННІ «Інститут геології» співпрацюватиме з освітніми і виробничими структурами штату Альберта

11.09.2017

13-16 серпня 2017 р.  директор ННІ «Інститут геології» професор В. А. Михайлов разом з директором Центру міжнародного співробітництва ДНВЦ «Геоінформ» України за запрошенням геологічної служби Канади перебував з візитом в Калгарі (штат Альберта, Канада).

Відбулися зустрічі і перемовини з представниками Департаменту природних ресурсів уряду штату Альберта, Департаменту енергетичного регулятора штату Альберта, Департаменту Наук про Землю Університету штату Альберта. 

Під час  зустрічей мова йшла про співпрацю ННІ «Інститут геології» і ДНВЦ «Геоінформ» України з освітніми і виробничими структурами штату Альберта в освітній, науковій і геологорозвідувальній галузях. Зокрема, про обмін студентами і аспірантами, участь у спільних наукових дослідженнях з проблем нетрадиційних ресурсів вуглеводнів, підготовки електронних варіантів геологічних карт, підготовці спільних публікацій тощо.

Безумовно, геологи не могли не скористатися  можливістю вибратися в Скелясті гори, де насолодилися фантастичними краєвидами.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024