Новини

 

Інформаційна довідка

08.09.2017

07.09.2017 р. з ініціативи генерального директора будівельної компанії Фірми «Т.М.М.» - ТОВ Толмачова М. Г, відбулася робоча зустріч у Ректора університету Л. В. Губерського щодо ходу виконання ремонтних робіт на об’єкті дитячий садок № 38 згідно інвестиційних зобов’язань будівельної компанії.

М. Г. Толмачов поінформував, що ремонтні роботи були призупинені і дозвіл на виконання будівельних робіт було анульовано, оскільки зараз виконується коригування проекту пов’язане з певними технічними причинами. Після завершення коригування проекту він буде направлений на експертизу. Висновок експертизи дасть можливість отримати новий дозвіл на продовження будівельних робіт орієнтовно в кінці листопада 2017 року.

Призупинення будівельних робіт пов’язане з введенням у дію 10.06.2017 р. нового закону № 1817 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності» і співпало у часі з отриманням нового дозволу, в зв’язку зі зміною функціонального призначення і обов’язкового проведення експертизи після коригування проекту.

Л. В. Губерський констатував, що зобов’язання Фірми «Т.М.М.» по завершенню будівельних робіт до 01.09.2017 р. не виконано, і просив прискорити завершення будівельних робіт.  «Ми готові, - наголосив ректор, - надати відповідну допомогу, як Замовник, на ваші звернення. Справа знаходиться під контролем відповідних служб міста».

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024