Новини

 

Нарада з викладацьким активом з виховної роботи

07.09.2017

7 вересня ректор університету Леонід Губерський провів нараду з заступниками директорів інститутів та факультетів університету з виховної роботи.

В ній взяли участь проректор з адміністративно-господарської роботи Сергій Легкий та головний бухгалтер Валентина Денисенко.

Було обговорено і проаналізовано хід і результати поселення студентів у гуртожитки, зокрема, цьогорічних першокурсників. Цей процес був загалом добре організований і пройшов без порушень і проблем.

 На нараді йшлося про загальноуніверситетські та факультетські заходи, що їх необхідно планувати і проводити задля швидкої адаптації студентів в новому для них університетському середовищі, залучення першокурсників до продовження кращих традицій Шевченкового університету, розуміння своєї ролі у збереженні його іміджу як провідного університету країни.

Йшлося також проте, що в непрості для України часи, коли на сході країни триває збройний конфлікт, саме студентству необхідно прививати почуття  патріотизму на кращих прикладах героїзму ровесників, які відстоюють незалежність Батьківщини, волонтерські почуття і вчинки, високі якості громадянина і патріота.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024