Новини

 

КНУ увійшов до світового рейтингу за версією журналу Times Higher Education

05.09.2017

Київський національний університет імені Тараса Шевченка увійшов у групу 801-1000 світового рейтингу університетів за версією журналу

Times Higher Education.

Світовий рейтинг університетів журналу Times Higher Education складається на основі показників 5 основних складових, кожна з яких є ключовою областю вищої освіти: викладання, дослідження, кількість цитувань наукових публікацій, доходи від співпраці з промисловістю та приватними підприємствами, інтернаціоналізацію, що, у свою чергу, включають в себе тринадцять різних показників.

Цього року, у порівнянні з минулим, зросла кількість спільних публікацій науково-викладацького складу Університету з іноземними колегами, у зв’язку з чим зросло число цитувань, а це, у свою чергу, має позитивний вплив на міжнародний авторитет Університету.

Окрім того, КНУ обійшов у цьому рейтингу 5 інших українських вишів, серед яких – Львівський національний університет імені Івана Франка, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна та ін.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024