Новини

 

Урочистості з нагоди Дня знань у Військовому інституті

04.09.2017

У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбулися урочисті заходи присвячені Дню знань.

З вітальним словом до курсантів звернувся тимчасово виконуючий обов’язки начальника Військового інституту генерал-майор Ігор Толок, який привітав першокурсників з поповненням рядів великої університетської родини:

На вас лежить особлива відповідальність – стати гідними звання курсанта провідного вищого військового навчального закладу. Вас чекає копітка, нелегка, але цікава доля, а ваше майбутнє залежить від вашої старанності і наполегливості, відповідального ставлення до свого обов’язку, - підкреслив генерал-майор.

На заході виступили проректор з наукової роботи КНУ імені Тараса Шевченка професор Віктор Мартинюк та заступник директора Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України Володимир Мартинюк. Вони наголосили, що сьогодні на наші Збройні Сили  покладає надії весь український народ.

У заході взяв участь начальник відділу персоналу, заступник начальника штабу Головного управління військової служби правопорядку Збройних Сил України полковник Олександр Бікчантаєв, який поспілкувався з майбутніми військовими правозахисниками.

До військовослужбовців звернувся також учасник АТО, курсант першого курсу  за спеціальністю «Журналістика», сержант Олександр Погребний.

Ви зробили самостійний, свідомий і дуже відповідальний вчинок, - зазначив він, - не побоялися в цей неспокійний і важкий для нашої країни час стати до лав Збройних Сил.  Впевнений, що викладацький склад зробить все можливе, щоб навчити та виховати курсантів, як мужніх патріотів своєї країни.

Після проходження урочистим маршем заступник декана історичного факультету, кандидат історичних наук Тарас Пшеничний прочитав  курсантам першого курсу лекцію на тему: “Київський національний університет. Історія та сучасність”.

 Валерія Кротченко, Іван Росада курсанти ВІКНУ

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024