Новини

 

Приймальна комісія КНУ продовжує свою роботу

29.08.2017

Після недовгого, але напруженого періоду відпусток члени Приймальної комісії КНУ

відновили колегіальну роботу.

Участь у засіданні від 29 серпня 2017 року взяли Голова Приймальної комісії, ректор Університету Леонід Губерський, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич, перший проректор Олег Закусило, проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров, проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В’ячеслав Шамрай, проректор з наукової роботи Віктор Мартинюк, директори інститутів КНУ, декани факультетів та інші співробітники Приймальної комісії.Леонід Губерський звернувся до присутніх із вітальним словом і запропонував до початку роботи згідно з затвердженим порядком денним згадати хвилиною мовчання бійців АТО, які полягли в боях за Іловайськ (нагадаємо, що саме 29 серпня виповнюється третя річниця Іловайської трагедії).

Декан юридичного факультету Іван Гриценко доповів про затвердження рейтингового списку вступників на навчання за ОС «Магістр» за спеціальністю 081 Право та відзначив високий рівень випускників бакалаврату КНУ юридичного факультету.

Головний бухгалтер Університету Валентина Денисенко поінформувала учасників засідання про поточні обсяги надходження грошових коштів від вступників, зарахованих на навчання за кошти фізичних і юридичних осіб. Ректор Леонід Губерський звернув увагу на позитивну динаміку щодо надходження коштів від вступників юридичного факультету, Інституту міжнародних відносин та економічного факультету.

У робочому порядку присутні обговорили питання поновлення та переведення на навчання в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

  

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024