Новини

 

Успішно завершилася Вступна кампанія-2017 до КНУ

11.08.2017

Сьогодні співробітники Університету, які були залучені у Вступній кампанії-2017, закінчують свої справи на місці тимчасового розташування і повертаються до рідних факультетів та інститутів

Цілий місяць у період Вступної кампанії майже 600 співробітників Університету сумлінно виконували свої обов’язки. Кожного дня до секретаріату Приймальної комісії та вибіркових комісій інститутів і факультетів зверталися сотні вступників. Працівники оперативно і безвідмовно допомагали вирішувати проблеми, з якими стикалися абітурієнти, роз’яснювали питання, що стосувалися вступу, оформлення документів, подання заяв тощо.

Приємно, що успішну роботу і доброзичливе ставлення Приймальної комісії відзначили самі абітурієнти та їхні батьки.

Шевченків університет висловлює безмежну вдячність адміністрації Університету, всім членам приймальної та відбіркових комісій, викладачам,  співробітникам центру комунікацій, інформаційно-обчислювального центру,  технічним службам і загалом кожному працівнику за професіоналізм і невтомність, оперативне висвітлення інформації, створення комфортних умов праці за якісну і згуртовану роботу, що стала результатом вдало проведеної Вступної кампанії-2017 року.

 

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024