Новини

 

Результати чергового засідання Приймальної комісії від 7 серпня 2017 року

07.08.2017

У засіданні взяли участь Голова Приймальної комісії Леонід Губерський відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич, проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров, проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В’ячеслав Шамрай, директори інститутів, декани факультетів та інші вповноважені співробітники Приймальної комісії.

Голова Приймальної комісії Леонід Губерський, зазначив, що в цілому Університет виконав план державного замовлення на 2017 рік. Ректор подякував всім, хто приймав участь у цьогорічній вступній кампанії та дав позитивну оцінку якісному складу вступників, які обрали наш Університет.

За державним замовленням до Університету зараховано:

  • ОС Бакалавр  – 2577 осіб;
  • ОС Бакалавр за скороченою програмою (на 2-й або 3-й курс) на базі ОКР Молодший спеціаліст -  93 особи;
  • ОС Магістр – 1700 осіб.

Після підписання, накази на зарахування будуть оприлюднені на сайтах факультетів/інститутів Університету, до того вступники можуть побачити результати в своїх електронних кабінетах.

Прийом заяв на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб від осіб, які беруть участь у конкурсному відборі триватиме до 18:00 години 8 серпня 2017 року. Затвердження списків Приймальною комісією по цій категорії вступників заплановано на 10:00 годину 9 серпня 2017 р.

Під час роботи комісії також одноголосно було затверджено списки осіб, допущених до складання вступних випробувань за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

Прес-центр

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024