Новини

 

Приймальна комісія КНУ працює для вступників

03.08.2017

На черговому засіданні Приймальної комісії КНУ, від 03 серпня 2017 року, обговорювалися актуальні питання
Вступної кампанії-2017.

У засіданні взяли участь відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич, проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров, проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В’ячеслав Шамрай, директори інститутів КНУ, декани факультетів та інші співробітники Приймальної комісії.

Володимир Бугров поінформував присутніх, що Лілія Гриневич, яка в той день саме інспектувала функціонування університетського пункту тестування, відзначила високий рівень підготовчих робіт для проведення цього виду ЗНО.

Андрій Креневич доповів про завершення вступних випробувань для абітурієнтів за ОС Магістр, окрім вступників за спеціальністю «Право», проаналізував статистику подачі абітурієнтами заяв зіставно з кількістю осіб, які успішно склали вступні випробування.

Щодо подачі документів вступниками за ОКР Бакалавр, відповідальний секретар відзначив, що станом на 03.08.2017 абітурієнтами до Університету було подано 51% оригіналів документів, водночас в Інституті журналістиці зафіксовано подачу оригіналів документів на рівні 94%.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024