Новини

 

Засідання Приймальної комісії Університету

25.07.2017

Засідання Приймальної комісії КНУ імені Тараса Шевченка від 24 липня 2017 року було особливо велелюдним.

Місця в Президії займали Голова Приймальної комісії, ректор КНУ Леонід Губерський, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич, проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров, директори інститутів КНУ, декани факультетів та інші співробітники КНУ.

Леонід Губерський представив присутнім нових керівників важливих для діяльності Університету структурних підрозділів. До початку розгляду питань, згідно з визначеним порядком денним, ректор акцентував увагу співробітників на тому, що задача кожного – максимально уважно розглядати звернення кожного абітурієнта, щоб підтверджувати своєю професійністю високий авторитет ВНЗ.

Андрій Креневич доповів про поточну діяльність Приймальної комісії, висвітлив окремі аспекти щодо функціонування ЄДЕБО, якою користуються не лише абітурієнти, а й самі співробітники КНУ, та поінформував про єдиний ресурс «Конкурс», який дозволяє вступникам переглядати поточні рейтинги.

Очільник Військового інституту КНУ Олег Прохоров відзвітував про готовність Списку рекомендованих до зарахування до бакалаврату.

Наостанок проректор Володимир Бугров поінформував присутніх про результати обговорення нагальних питань щодо Вступної кампанії-2017 на нараді в Міністерстві освіти і науки України.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024