Новини

 

Троє докторів наук КНУ отримають гранти для досліджень

29.06.2017

Відповідно до статті 4 Указу Президента України від 16 травня 2008 року № 444 «Про додаткові заходи щодо забезпечення розвитку наукової сфери» та Указу Президента України від 17 червня 2009 року № 446 «Про Положення про щорічні гранти Президента України докторам наук для здійснення наукових досліджень» призначити на 2017 рік гранти Президента України докторам наук.

Серед тих, хто отримає гранти Президента України, є і троє представників Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а саме:

Олександр Прокопенко – 1979 року народження, доктор фізико-математичних наук для здійснення наукового дослідження «Швидкодіючі частотно-селективні мікрохвильові пристрої на основі спінтронних магнітних наноструктур».

Ігор Самойленко – 1976 року народження, доктор фізико-математичних наук для здійснення наукового дослідження «Дискретні та неперервні еволюційні структури».

Володимир Семенов – 1977 року народження, доктор фізико-математичних наук для здійснення наукового дослідження «Розробка та дослідження ефективних методів для варіаційних нерівностей та задач оптимального керування».

Президент України П. ПОРОШЕНКО

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024