Новини

 

Професійне поповнення лав Збройних сил України

27.06.2017

Протягом 11 днів на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка проходили курси підвищення кваліфікації резервістів оперативного резерву (ОР-1) з питань морально-психологічного забезпечення.

Семеро офіцерів отримали нові знання та перейняти досвід від досвідчених викладачів.

До проведення занять з військовими психологами залучили не лише викладацький склад Військового інституту, а також представників громадського об’єднання «Кризові психологи». Вони надали слухачам  практичних знань, зокрема у сфері регуляції та саморегуляції психологічних станів особового складу в умовах впливу бойових стресових чинників.

Про сам процес навчання слухачі курсів говорять залюбки:

«Навчання було дійсно цікавим та продуктивним. За 11 днів ми отримали багаж знань з питань морально-психологічного забезпечення. Сподіваємося, що нові навички знадобляться нам у майбутньому і ми зможемо їх уміло використати на практиці. Адже саме морально-психологічна складова є чи не найголовнішим чинником у бойовій обстановці. Дякуємо керівництву Військового інституту за надану можливість підвищення свого професійного рівня», - каже старший лейтенант Олександр Лабузяк.

26 червня заступник начальника Військового інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Сергій Мотика привітав офіцерів із завершенням навчання та вручив свідоцтва про закінчення курсів державного зразка з логотипом Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Вже завтра офіцери з набутими професійними навичками відправляться до військових частин для подальшого проходження служби на посадах офіцерів відділу морально-психологічного забезпечення. Побажаємо успіхів!

Владислав Подкіч, курсант ВІКНУ

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024