Новини

 

Відбулося червневе засідання Вченої ради КНУ

13.06.2017

12 червня 2017 року відбулося розширене засідання Вченої ради КНУ.

З доповіддю «Про перспективи подальшого розвитку Університету в основних напрямах його діяльності» виступив  ректор Університету Леонід Васильович Губерський. (Повний текст  доповіді буде викладений на сайті найближчим часом).

Доповідь, що містила в собі принципово нові підходи до вирішення нагальних проблем, що їх ставлять перед університетом сучасні реалії життя і реформи в сфері вищої освіти, була активно обговорена.

В обговоренні виступили: директор Інституту міжнародних відносин професор Валерій Копійка,  вчений-фізик академік НАН Леонід Булавін, голова Ради ветеранів КНУ професор Федір Кирилюк, начальник НДЧ  доктор біологічних наук Ганна Толстанова.

На засіданні Вченої ради відбулося вручення  Відзнаки Вченої ради КНУ імені Тараса Шевченка завідувачу кафедри психодіагностики та клінічної психології факультету психології КНУ, академіку НАПН України  Леоніду Бурлачуку.

Декану хімічного факультету професору Юліану Воловенку було вручено диплом «Кращий винахід року». Його отримала група науковців-хіміків університету, очолювана деканом, до складу якої увійшли також доцент Ольга Хиля, асистент Демид Мілохов та представники Інституту біоорганічної хімії та нафтохімії НАНУ, за створення речовин із антибактеріальною, антивірусною та протираковою дією.

На засіданні Вченої ради  були також розглянуті кадрові та поточні питання.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024