Новини

 

Запрошення на консультації щодо оновлення корпусів КНУ

26.03.2024

КНУ імені Тараса Шевченка запрошує на консультації щодо розробки проєктно-кошторисної документації у рамках реалізації Проєкту «Вища освіта України».

 

 

Київський національний університет імені Тараса Шевченка в рамках реалізації Проєкту «Вища освіта України», що фінансується Європейським інвестиційним банком, планує проведення консультацій із учасниками ринку з метою аналізу ринку та визначення очікуваної вартості закупівлі робіт з розробки проєктно-кошторисних документацій чотирьох корпусів КНУ, а саме:

  1. Аудиторний корпус Фізичного факультету за адресою: м. Київ, проспект Глушкова Академіка, буд. 4;
  2. Будівля Радіофізичного факультету (літ. А) за адресою: м. Київ, проспект Глушкова Академіка, буд. 4-Г;
  3. Корпус Економічного факультету за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, буд. 90;
  4. Нежитлова будівля (літ. А) учбово-лабораторного корпусу Фізичного факультету за адресою: м. Київ, проспект Глушкова Академіка, буд. 4-Б. 

Запрошуємо потенційних учасників надіслати свою зацікавленість до участі в зазначеному заході до 12:00 1 квітня 2024 року на адресу eibtender2024@ukr.net.

Зазначена зустріч буде проведена представниками КНУ у форматі онлайн 2 квітня 2024 року об 11:00. 

Детальна інформація щодо проєктних робіт міститься у завданнях на проєктування. 

 

Проєкт «Вища освіта України», здійснюваний Міністерством освіти і науки України та Європейським інвестиційним банком («ЄІБ»), має на меті забезпечення енергозбережувальних та комфортних умов навчання в університетах, включно з оновленням освітніх, дослідних та допоміжних об’єктів. 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024