Новини

 

У ВІКНУ проводиться огляд спортивно-масової роботи

06.06.2017

З 30 травня по 19 червня  у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка проходить огляд усіх військовослужбовців навчального закладу на кращу організацію фізичної підготовки та спортивно-масової роботи у Збройних Силах України. Першими учасниками змагань були офіцери інституту, пізніше приєдналися й курсанти.

Під час огляду науково-педагогічні працівники кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки та спорту ВІКНУ на чолі з полковником Сергієм Глазуновим перевірили рівень фізичної підготовки військових, результати нормативів та проблемні питання розвитку спорту.

На базі Військового інституту було визначено територію, де виконувалися спортивні заходи, у межах якої офіцери та курсанти здавали нормативи з бігу на 100 або 400 метрів, 1000 або 3000 метрів та виконання силової вправи – підтягування на перекладині у чоловіків, а у жінок-військовослужбовців комплексна силова вправа.

"Такі заходи спрямовані на підвищення рівня фізичної підготовленості військовослужбовців, залучення особового складу до занять спортивно-масовою роботою, зазначив учасник змагань старший викладач кафедри тактики та загальновійськової підготовки підполковник Олександр Борзак. – Помітно, що офіцери нашого інституту фізично добре підготовлені і витривалі, й продемонстрували хороші результати. Це приклад для всіх та стимул виступити краще і здобути призові місця у різних спортивних змаганнях Збройних Сил України".

 

Богдана Дереш, курсант ВІКНУ

Катерина Климченко, курсант ВІКНУ

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024