Новини

 

Стали відомі переможці останньої чвертьфінальної гри КВН

12.12.2006
Заключна чвертьфінальна гра команд КВН на Кубок ректора відбулася 11 грудня 2006 року. За два останні місця в півфіналі змагались команди хімічного факультету “Хімічна атака”, географічного “Планета”, фізичного “Іду по приборам” та факультету кібернетики “5,50”.

Найкращими за оцінками журі у першому конкурсі стали географи та кібернетики, які по-новому інтерпретували назву своєї команди, за їх словами “5,50” означає: “Цену судачков у ресторане “Грибоедово”. Кібернетики виявляється не тільки вчаться, а й грають в “Що? Де? Коли?” з невідомим прорабом з Підмосков’я Ксенією Собчак. Старання “5,50 ” не були марними, всі члени журі поставили їм 5 балів, географи отримали – 4, 25, а хіміки та фізики по 3, 75.

Найневдалішим конкурсом цієї гри була “Розминка”. Дивлячись на команди у цьому конкурсі, складалось враження, що питання, які вони задавали одне одному, були не підготовані заздалегідь, а вигадані учасниками прямо на сцені. Кібернетики цікавилися різницею між КВН та КВК, географи запитували, як святкується день Незалежності, а фізики допитувалися, що таке півфінал? Але судячи з оцінок журі, які поставили “Іду по приборам” лише 2,75, “що таке півфінал?” фізики найближчим часом так і не дізнаються. “Хімічна атака” отримала за цей конкурс - 3,25, кібернетики - 3,75, а географи рівно 4 бали.

Третій конкурс “Домашнє завдання” під назвою “Відкриття століття”, розпочали фізики. Вони показали сварки із-за полонію в родині П’єра і Марії Кюрі та влаштували караоке для журі, чим дуже порадували останніх. Кібернетики закликали глядачів: “Разделить с нами таинство наших шуток!” і продемонстрували власну версію розслідування вбивства лейтенантом Коломбо у бідному особняку в Малібу. Одними з найкращих у цьому конкурсі стали географи. Їхні чудові номери про свято у дитячому садку та сержанта Жору Зевсовича із села Лохінці, викликали шквал сміху в залі.

Але незважаючи на всі старання команд, журі так оцінило їхню гру: фізики отримали 10,75, хіміки – 11,25, географи – 12, 75, а переможцями стали кібернетики з результатом 13, 5. Також за кількістю отриманих балів, у півфіналі крім команд “Планета” та “5,5о”, гратимуть цьогорічні дебютанти – “Друга зміна” філософського факультету та “Аборигени” Інституту регіонального управління підприємництва екологічного менеджменту і туризму.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024