Новини

 

Хайме Рамон Фернандес Санчес зустрівся з студентами-істориками

26.05.2017

25 травня 2017 року на Історичному факультеті відбулася зустріч керівника торгово-економічного відділу Посольства Іспанії в Україні Хайме Рамона Фернандеcа Санчеcа зі студентами першого курсу, спеціальність “Американістика та європейські студії”, які вивчають іспанську мову.

ЇЇ організувала викладач іспанської мови на Історичному факультеті, канд. філол. наук Юлія Кощій. Привітав іспанського гостя та подякував за співпрацю декан історичного факультету Іван Патриляк.

Хайме Рамон Фернандес Санчес розповів про особливості сучасної іспанської економіки та продемонстрував два відео й презентацію.

Студенти попрактикувались в іспанській розмовній мові, поставивши гостю багато запитань. Говорили про стан іспанської економіки, співпрацю України з Іспанією, особливості іспанського життя, зокрема про безробіття та можливості працевлаштування в Іспанії. Не обійшлося й без запитань історичного характеру. Відповідаючи на них, Хайме Рамон Фернандес Санчес розповів про період розвитку Іспанії з 1936 і аж до встановлення демократії у 1975.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024