Новини

 

Науковці ВІКНУ відзначені за внесок у науку

19.05.2017

У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відзначили  Міжнародний День науки. В цей день вшановують вчених та наукові традиції, якими пишається наш інститут.

Наукова діяльність у Військовому інституті представлена двома науково-дослідними центрами,що є провідними установами ЗСУ, а також кафедрами факультетів та воєнно-науковим товариством слухачів, курсантів (студентів).

Заступник начальника Військового інституту полковник Олександр Приліпко тепло привітав присутніх і вручив цінні подарунки та грамоти всіх, хто сьогодні робить внесок у розвиток науки Військового інституту та Збройних Сил України: офіцерів, працівників ЗСУ та курсантів.

Подяками Міністерства Оборони України нагороджені працівник ЗСУ Лєнков С. В.,  підполковники Пампуха І. В. та Параніч О. П.

Кубком та грамотою за кращий винахід 2016 року у Збройних Силах України  нагороджений підполковник Ігор Пампуха – заступник начальника науково-дослідного центру Військового інституту. Офіцер зазначив, що це не лише його особиста заслуга, а результат творчої  та наполегливої роботи колективу Науково-дослідного центру.

Майбутні науковці з воєнно-наукового товаристватакож були відзначені за досягнення в науковій діяльності. Зокрема, голова ВНТ курсант 414 мі навчальної групи Владислав Шуліка отримав грамоту, а  чергове військове звання«старший солдат» було присвоєно курсанту 514 мі навчальної групи Дмитру Теплоухову.

Зазначимо,що кафедри факультетів навчального закладу щороку готують наукові кадри в ад’юнктурі ВІКНУ, чим збільшують науковий потенціал ЗСУ. Також, особовий склад ВНТ є постійним учасником наукових конференцій,олімпіад та конкурсів, де представники часто займають призові місця, популяризуючи молодіжну науку у Військовому інститут.

Катерина Климченко, курсант ВІКНУ

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024