Новини

 

Лист ректору КНУ від ректора Університету Спа Крістіни Слейд

19.05.2017

 

Шановний Професоре Леоніде Губерський

Я хотіла б  висловити Вам особисту подяку за прийняття делегації Університету Спа м. Бат у Вашому університеті  минулого тижня.  Бесіди з Вами та Вашими співробітниками протягом візиту, теплота та гостинність, що постійно нас супроводжували, справили на мене надзвичайне враження. Знаю, що наші університети працювали дуже продуктивно разом в останні роки, і в світлі нашого візиту я повністю впевнена, що існує дуже багато чудових можливостей для розвитку нашого партнерства у майбутньому. Тому зараз я планую направляти невеликі команди моїх провідних спеціалістів для розвитку наших відносин на університетському та факультетському рівнях.

У доповнення до моєї подяки Вам за численні можливості для стратегічної співпраці, яку ми на сьогодні окреслили, я особливо вдячна Професору Петру Беху, Андрію Кравченку та Професору Володимиру Заславському за турботу та підтримку, яку вони забезпечили мені та моїм колегам протягом нашого візиту  доКиєва. Для нас було великим задоволенням зустрітися з Вами та Вашими співробітниками і дізнатися про Київський університет. У всіх нас теплі спогади про наш візит.

Я б хотіла запросити Вас відвідати нас у м. Бат і від чистого серця сподіваюся, що Ви зможете приїхати в найближчий зручний для Вас час.

З повагою,

Професор Крістіна Слейд,

Ректор

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024