Новини

 

Ректор подякував Сільверу Вілеру за музику і приязнь до Університету

28.04.2017

28 квітня ректор КНУ Леонід Губерський зустрівся з відомим диригентом, композитором  і меценатом Сільвіо Вілером, який вже став другом нашого університету.

Маестро, як і обіцяв, приїхав до Києва у квітні і  дав у нашому Мистецькому салоні два концерти, що цього разу привернули ще більшу увагу шанувальників до нього особисто і до майстерності віртуозів, створеного ним симфонічного оркестру «Золоті ворота Києва».

Леонід Губерський висловив вдячність за приязнь Маестро до університету, за ту естетичну насолоду, яку він дарує своєю творчістю, за теплі творчі стосунки, що склалися між  нашими творчими колективами.

Сільвіо Вілер подякував за можливість виступати, на його професійну  думку, в одному з найкращих камерних мистецьких залів Києва, за підтримку і популяризацію його творчості, за чудові аплодисменти  і теплий прийом , що надихають його на нові концерти. Він також висловив вдячність  ректору  за його особисту присутність на виступах і його високу оцінку.

Сільвіо Вілер відзначив також велику допомогу колективу  молодіжного Центру культурно-естетичного виховання КНУ і особисто його директору Надії Максименко за увагу і професіоналізм в організації концертів.

Наступний приїзд і концерт у КНУ Сільвіо Вілер планує на 31 травня, а «Золоті ворота Києва» порадують нас французькою музикою.   

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024