Новини

 

Юристи обрали свою “Міс”

01.12.2006
На юридичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка осінь проводжали, влаштувавши свято краси. Студенти юристи 30 листопада 2006 року обирали свою “Міс”. За титул “Міс юридичний факультет 2006” боролися вісім студенток-красунь: Яна Булах, Анна Трістан, Марина Дерев’янко, Анна Блажієвська, Катя Шостак, Ольга Петрашова, Христина Зосик, Катя Андресюк .

Витонченість, краса, елегантність, впевненість – ці риси притаманні кожній учасниці. Тож вибирати найкращу було нелегко. Поки студенти вболівали кожен за свою однокурсницю, одногрупницю чи подругу. Компетентне журі у працювало у поті чола. Вони зважували всі плюси і мінуси кожної учасниці під час дефілювання у коктейльних сукнях, міні спідницях, ділових костюмах. Оцінювали таланти дівчат під час конкурсу “Домашнє завдання”. До речі, цей конкурс, судячи з оплесків вболівальників, був найцікавішим. Конкурсантки демонстрували свої вокальні дані, хореографічні здібності, акторську майстерність.

Юристи погоджуються з твердженням, що краса врятує світ, але впевненні, що не тільки краса. Тож наприкінці конкурсу на учасниць-красунь чекала перевірка інтелектуальних здібностей. Кмітливість, ерудованість, набуті юридичні знання конкурсанток з’ясовував ведучий для цього у нього був кошичок з запитаннями. Кожна дівчина відповідала на те запитання, яке витягнула з кошика ведучого.

Після того як конкурсантки продефілювали у вечірніх сукнях, журі виставило останні бали, а лічильна комісія їх підсумувала, і було оголошено, що титул “Міс юридичний факультет 2006” здобула Блажієвська Анна. А далі все за сценарієм, радість в очах переможниці, вручення корони, привітання, квіти, подарунки…


Фотогалерея




Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024