Новини

 

Півстоліття підготовки психологів у Шевченковому університеті

18.04.2017

Київський національний університет імені Тараса Шевченка посідає лідерські позиції щодо якості освітньої підготовки професійних кадрів. Не є винятком і фахова підготовка психологів, започаткована ще у 1967 році.

З нагоди святкування 50-річчя від початку фахової підготовки психологів у КНУ імені Тараса Шевченка та професійного свята – Дня психолога, 21-22 квітня 2017 року в унівеситеті  відбудуться урочисті заходи.

21 квітня з 10.00 розпочне свою роботу Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Психологічна освіта в Україні: традиції, сучасність та перспективи» (актова зала Червоного корпусу університету). Запрошеними гостями є відомі діячі вітчизняної науки, політичні діячі, досвідчені практики, представники психологічної спільноти українських вишів.

З 15.00 до 17.00 відбудуться Наукові дискусії з актуальних проблем сучасної психологічної науки і практики. Модераторами дискусій стануть випускники факультету психології різних років – професори факультету психології.

О 17.00 відбудеться святковий концерт, підготовлений творчими колективами та студентами факультету психології, а також відомими митцями – випускниками факультету психології.

22 квітня з 10.00 до 19.00 на факультеті психології відбудеться Фестиваль психологічних практик «StudFest».

З деталями інформації про конференцію можна також ознайомитись на сайті факультету психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка: http://www.psy.univ.kiev.ua/ua/

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024