Новини

 

Відкрита лекція Мет’ю Квазіборські про можливості літнього навчання в Україні та за кордоном

12.04.2017

12 квітня в Головному навчальному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась відкрита лекція-дискусія директора Європейських інституцій «The Fund for American Studies» Мет’ю Квазіборські на тему: «Можливості літнього навчання в Україні та за кордоном».

Окрім своєї управлінської діяльності, Мет’ю Квазіборські є засновником організації «Advancing International Leaders Towards Excellence» (AILTE), про яку він коротко розповів під час зустрічі. Її завдання – вдосконалення та розвиток сучасних лідерів. Мет’ю входить до складу Ради директорів Міжнародної асоціації «Вільна Україна» у Києві. У серпні за допомогою TFAS, AILTE й «Вільної України» ним засновано Львівську академію лідерства, а нещодавно Квазіборські було призначено членом опікунської ради Англо-американського університету в Празі. Попереду – запланована співпраця з вузами Києва, насамперед, з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Лектор зазначив, що вражений потенціалом української молоді. Мет’ю Квазіборські говорив про освітні перспективи у Львові та Празі та літні школи лідерства у цих містах, їх курси та специфіку реєстрації для участі у літніх програмах. Детальнішу інформацію можна отримати безпосередньо від спікера, а також за посиланням: ailte.org

Відділ академічної мобільності

Центр комунікацій

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024