Новини

 

Найкраща студентка-психолог України навчається у КНУ

11.04.2017

Студентка 1 курсу магістратури спеціальності «Психологія» Оксана Бондар посіла І місце у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Теоретична та прикладна психологія», що проходила з 4 по 7 квітня 2017 року у Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди. Вона також отримала найвищу відзнаку в номінації «Молодий науковець».

На олімпіаді Оксана Бондар представила результати власного дослідження, розробила програму дослідження за пропонованою проблемою та продемонструвала високий рівень теоретичних знань з основних навчальних дисциплін.

Високі результати Оксани є підсумком співпраці переможниці з її науковим керівником – доктором психологічних наук, професором, завідувачем кафедри соціальної психології  Аллою Коваленко, яка підготувала студентку до участі в Олімпіаді.

Викладачі факультету психології зазначають, що перемога Оксани Бондар у другому етапі Олімпіади закономірний результат навчальної та соціальної активності студентки.

Оксана вважає психологію неперевершеною наукою: "психологія самою своєю сутністю викликає жагу до пізнання",   говорить вона.  Наукові інтереси студентки тяжіють як до теоретичної, так і практичної психології. Найбільше Оксану цікавлять сучасні напрямки психотерапії – психодрама, гештальтпсихологія та транзактний аналіз, а також питання медіаграмотності і медіаосвіти та проблеми віктимності особистості. Вона успішно поєднує навчання в магістратурі, підвищення кваліфікації за методом транзактного аналізу та розпочинає втілювати напрацьовані знання та вміння в індивідуальному консультуванні. Серед найближчих планів Оксани – створення «Клубу практичної психології» на факультеті психології, метою якого буде відпрацювання навичок, необхідних для проведення консультативної діяльності, ознайомлення учасників з існуючими методами та техніками практичної діяльності психолога.

Пишаємося високим досягненням Оксани Бондар та бажаємо їй подальших наукових звершень!

Факультет психології

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024